18.34

Tog men en liten sovmorgon eftersom jag hade världens hosta hela natten, även att jag har blivit frisk!
Sofie väkte mig med att hon hade tagit Livräddnings klassen till mig! Weei så jävla gött slippe man crasha den klassen. Så nu är hela shemat färdigt! Så här kommer det att se ut:

Måndag
Dans, Acting 11, Fitnes, Yoga

Tisdag
Acting 1

Onsdag
Dans, Acting 11, Fitnes, Yoga

Torsdag
Ledig

Fredag
Livräddning

Känns väldigt bra detta här! Actingen ska bli galet roligt och nu är det inte långt tid kvar!
Idag så står utgång på schemat ska fira Angelica som fyller 23 år idag! Så de blir en hejdundrande utgång till Vouyer ikväll. Hoppas på att Zac efron är där ikväll igen. Och innan de så ska vi till skolan och kanske kolla in en photoshoot!

/Emeliè

Lite hjälp kanske

Får inte till min bild på bloggen blir galen och har absolut inget tålamod till att fixa sådant! (Läs bella I need some help).Och så har jag ju inte rikigt kommit in med det här med bilder och allt så ha lite tålamod! Ska först försöka få hit min sladd till min Nikon kamera som jag lyckades med att glöma hemma! Så mamma om du läser detta snälla skicka hit den!

Ca 25 grader varmt i LA idag och jag klagar inte! Imorgon så blir de en sväng till skolan för att betala klasserna.
Hade fixat lite bilder men bloggen ville sig inte plus att jag inte är övedrivet bra på min nya MAC så blev de inget med det.  Men men

/Emeliè

Va gör vi? Nu kör vi!

Eftersom jag nu är bosatt i Los angeles sedan 3 veckor tillbaka och inser hur mycket som händer hela tiden, och saker som jag vill dela med mig av, så gör vi åter igen ett tappert försök till att börja blogga igen!

Igår så blev de utgång blev James Blunt releaseparty för hans nya skiva på klubben Trousdale. Blev en rikigt lyckad kväll kan jag meddela! En snabb fixning med sminket över det gamla, va gör man inte! Sedan taxi till Hollywood lite dricka lite ögon godis och lite kändisar! Låter väl int helt fel! Sedan avslutades det med efterfest i Beverly hills.

Vaknade vid 11 idag sen för att vara mig och sofie men, men!
Tog oss ner till poolen och blev lätt uttråkade (faste de är rätt härligt med ca 25 grader ute kan jag meddela)
Nu har sofie börjat med maten så få gå och hjälpa till!


/Emeliè

RSS 2.0